ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un pompier care participa, sâmbătă, la stingerea unui incendiu pe strada Tabla Buții din Constanța a decedat pe loc după ce o butelie a explodat în imobilul cuprins de flăcări, informează Agerpres.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu la o butelie într-un imobil pe strada Tabla Buții din municipiul Constanța.

La fața locului s-a deplasat o autospecială a ISU Dobrogea.

În timpul operațiunilor de stingere, butelia a explodat. Unul dintre pompieri, în vârstă de 44 de ani, a fost grav rănit și a murit după câteva minute.

Vicepremierul Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne, a transmis condoleanțe și un mesaj de solidaritate familiei și colegilor de la ISU Constanța pentru pompierul care și-a pierdut viața, sâmbătă, în misiune, informează un comunicat MAE.

"Am fost informat despre situația tragică în urma căreia un pompier a murit astăzi în misiune în Constanța. Transmit condoleanțe familiei și colegilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanța. Suntem solidari și vom da tot sprijinul nostru familiei îndurerate, la fel ca de fiecare dată când am avut astfel de tragedii, în care am pierdut polițiști sau militari în misiune, în timp ce își făceau datoria", a afirmat vicepremierul Gabriel Oprea, citat în comunicat.

MAI precizează că plutonierul adjutant Fripis Marius Daniel, avea 42 de ani și lucra în cadrul ISU din 2006.