ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Persoane necunoscute au profanat crucea din Piața Unirii din București, scriind cu litere negre "LGBT" pe monument. 

Nu este prima oară când crucea de la Piața Unirii, amplasată acolo în 1999, în prezența președintelui Emil Constantinescu, este mâzgălită. Pe cealaltă parte a monumentului, o grupare anarhistă și-a lăsat semnul distinctiv.

Crucea respectivă trebuia să marcheze locul unde s-ar fi construit Catedrala Mântuirii Neamului, dar până la urmă autoritățile au ales altceva.

Piața Unirii rămâne o zonă aflată sub zodia promiscuității, un adevărat no-man's-land, în care tot felul de persoane dubioase acționează nestingherite de autorități. Din păcate, acestor persoane, dar și nepăsării autorităților le cad victime și copiii, așa cum ActiveNews a povestit altădată.

Nu este prima oară când grupările care susțin homosexualitatea acționează violent.  În luna martie, un cort al Coaliției pentru Familie a fost și el vandalizat de către o grupare pro LGBT care și-a asumat acțiunea printr-un comunicat.