ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-o localitate fără străzi se va construi o parcare de 2,5 milioane de lei. Deşi localnicii se plâng că nici măcar nu au maşini, primarul vede situaţia diferit: vrea să evite aglomeraţia!

Măraşu. O localitate din Insula Mare a Brăilei, aflată la 60 de kilometri de municipiul Brăila. Aici, localnicii nu ştiu cum e să ai apă potabilă şi nici cum arată o stradă asfaltată sau un trotuar, dar vor avea în curând parcare. Pentru căruţe, spun oamenii, pentru că maşini nu au.

„Trotuare? Nu ştiu ce înseamnă trotuare!

Pentru cine parcare? Pentru cine? Să ne facă strada că uite, trec oile, şi când vine ploaia îmi ajunge în faţa uşii mizeria. În primul rând apă potabilă să avem în curte şi asfalt pe străduţele din comună. Aaaa... dar nu numai asfalt, uitaţi-vă la gropile noastre de aici că dăm în ele”, spun oamenii, potrivit digi24.ro.

Edilul comunei are o altă viziune: e nevoie de parcare ca să evite aglomerația!

"Primăria comunei Măraşu intenţionează să realizeze acestă investiţie pentru a evita aglomeraţia maşinilor din zona clădirilor administrative. Străzile din localitate sunt, sunt... să zic... OK, dar problema numărul unu o reprezintă drumul judeţean care face legătura dintre comună şi municipiul Brăila", spune Nicolae Niţescu, primarul comunei Măraşu din judeţul Brăila.