ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ActiveNews a mai scris despre încercările doamnei Simona Niculescu de a vedea legea respectată în județul Argeș, mai precis în comuna Băiculești.

De data aceasta vă prezentăm felul în care decurge o discuție între un funcționar public, al statului român, și contribuabilul Simona Niculescu. De asemenea, publicăm și scrisoarea deschisă pe care autoarea manifestului de la Băiculești a trimis-o prefectului județului Argeș, ca urmare a acestui dialog.

Iată textul:

 

Domnule Prefect,
Sunteți -prin serviciul juridic al Prefecturii – garant pentru legalitatea actelor emise de către Consiile Locale din jurisdicția dumneavoastră. Mai sunteți DIRECT responsabil pentru calitatea serviciilor „prestate” de către diverșii indivizi ce vă populează serviciul juridic, mâncându-ne NOUĂ banii publici. Sunteți așadar DATOR să explicați duduilor ce răspund la numărul de telefon al Prefecturii că NU-ȘI POT BATE JOC de noi justițiabilii. Deoarece NU DUMNEAVOASTRĂ plătiți pahidermele ce se fac că fac ceva prin aceste servicii, ci NOI CETĂȚENII.
Mai citiți odată obligațiile funcționarului public la adresa noastră, a cetățenilor. Și după ce veți fi citit, ascultați cum se exprimă duduia asta la adresa mea. Și trageți concluziile !
De acum înainte, REFUZ CATEGORIC să mai am de a face cu această doamnă în ceea ce privește matrapazlâcurile comunei Băiculești. Dumneavoastră personal, în calitate de Prefect, le acoperiți de prea mult timp. Dar la dumneavoastră nu pot avea acces la telefon (nu vă vedeți capul de treabă), sunt nevoită să corespondez telefonic PE BANII MEI cu individele care refuză să-și facă treaba, precum această eminentă juristă a Instituției Prefectului Argeș. 
DACĂ dumneavoastră și subordonaților dumneavoastră NU VĂ PASĂ, vă rog să vă gândiți că procurorilor poate le atrage atenția atâta nepăsare, atâta incompetență.

 

Simona Niculescu