ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Polițistii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Galați au depistat și predat autorităților competente un bărbat care a solicitat eliberarea unui aviz pentru pescuit în zona de frontieră.

În urma verificărilor s-a stabilit că era dat în urmărire generală, pe numele lui fiind emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate. Cel reținut fusese condamnat la 1 an, 9 luni și 10 zile, deoarece a făcut parte dintr-un grup infracțional, specializat în fraude imobiliare, ce acționa pe raza municipiului Galați.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, bărbatul, în vârstă de 67 de ani, s-a prezentat la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Galați, pentru a solicita eliberarea unui aviz necesar pentru desfășurarea activității de pescuit recreativ-sportiv în apele de frontieră.

Pe timpul derulării verificărilor specifice în vederea eliberării documentului în cauză, polițiștii de frontieră au constatat faptul că pe numele bărbatului era emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate. Bărbatul fusese condamnat, în luna noiembrie 2016, la 1 an, 9 luni și 10 zile închisoare, deoarece a făcut parte dintr-un grup infracțional specializat în fraude imobiliare ce acționa pe raza municipiului Galați.

Ca urmare a celor constatate, au fost dispuse măsuri în vederea depistarii și reținerii celui în cauza, acesta fiind identificat în zona trecere bac a municipiului Galați, unde a fost arestat de o echipă operativă din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Galați și, ulterior, predat lucrătorilor din cadrul Serviciului Investigații Criminale a IPJ Galați, în vederea luării măsurilor legale.



Foto: Poliția de Frontieră