ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Angajații Inspectoratului Teritorial de Muncă Harghita au venit vineri, la serviciu, îmbrăcați în port popular, pentru a sărbători atât Ziua Iei cât și frumusețea portului popular românesc sau unguresc.

Inspectorul șef al ITM Harghita, Dorin Male, a declarat pentru AGERPRES că mai întâi și-a întrebat colegii dacă sunt de acord cu această idee, iar aceștia s-au arătat entuziasmați și pentru că printre angajați sunt atât români cât și maghiari, fiecare a venit îmbrăcat în portul său tradițional.

Cei care au avut treburi de rezolvat vineri, la ITM Harghita, au fost surprinși, dar cu toții au zâmbit și le-a plăcut ideea. Aceeași reacție au avut-o și trecătorii care i-au văzut pe angajații ITM ce ieșiseră în fața sediului pentru a face o fotografie de grup.

„După ziua de astăzi, cred că va deveni un obicei. Toată lumea a fost foarte veselă, a avut o altă stare de spirit”, a declarat Dorin Male.