ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Lunga (județul Timiș) au depistat în zona de competență 4 cetățeni din Pakistan, care au încercat să intre ilegal în România, cu intenția de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

Polițiștii au observat, în apropierea localității de frontieră Comloșu Mare, patru persoane de sex masculin care se deplasau pe jos, dinspre frontiera cu Serbia spre interiorul țării.

Imediat, polițiștii de frontieră au procedat la reținerea persoanelor care nu își justificau prezența în zona de frontieră și conducerea lor la sediul poliției de frontieră pentru cercetări.

În cadrul verificărilor s-a stabilit că este vorba despre patru cetățeni pakistanezi, cu vârste cuprinse între 29 și 39 de ani. Bărbații au declarat că au încercat să intre ilegal în România cu intenția de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cele patru persoane fiind preluate de lucrători din cadrul Serviciului pentru Imigrări Timiș, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Este al treilea grup de cetățeni pakistanezi care au trecut granița ilegal în România prin acea zonă, în mai puțin de o lună de zile.