ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Negrești Oaș au depistat o femeie din Satu-Mare care conducea un autoturism marca BMW X6, în valoare de 180.000 lei, ce figura ca fiind furat din Italia.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, un echipaj mobil de la Sectorul PF Negrești Oaș, judeșul Satu Mare, a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control, pe raza localității Negrești Oaș, un autoturism marca BMW X6, înmatriculat în Franța, condus de o femeie de 54 ani, domiciliată pe raza județului Satu Mare.

Având suspiciuni cu privire la proveniența autovehiculului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări specifice în bazele de date Interpol, în urma cărora au constatat că mașina, fabricată în anul 2008, figura ca fiind declarată furată, alertă introdusă de către autoritățile din Italia.



În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul, în valoare de 180.000 de lei (40.000 euro), a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.



Foto: Poliția de Frontieră