ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Medicul Mihai Vlad din cadrul Unității de Primiri Urgențe – SMURD Constanța a încetat din viață, în această dimineață. Vestea tristă a fost dată de dr. Cora Mitroi Maxim pe pagina de Facebook.

„Ce zi tristă!

Am aflat că Dr Mihai Vlad, colegul nostru de la UPU-SMURD Constanța, nu mai este fizic printre noi! Sper ca Dumnezeu să le dea putere, celor din familie și celor apropiați, pentru a depăși această tragedie!

Trupul neînsuflețit al colegului nostru se află începând de azi la Casa Mortuară a Cimitirului Energia de pe Baba Novac.

Înmormântarea va avea loc marți, 25.07.2023, ora 12.00.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris medicul Cora Mitroi-Maxim, după cum notează și CugetLiber.ro.

Potrivit surselor noastre, medicul Mihai Vlad avea 41 de ani.

RTV adaugă noi informații:

Medicul a plecat de acasă, cu mașina, duminică în jurul orei 4.00, că să își aducă acasă cei doi copii, aflați în vacanță. Soția, medic în Spitalul de Urgență Constanța, îl însoțea. În localitatea Mihail Kogălniceanu, i s-a făcut brusc rău. Au apucat să oprească autoturismul într-o benzinărie, unde soția a sunat la serviciile de urgența, apoi i-a acordat primul ajutor. Medic specializat în medicina de urgență, femeia s-a luptat pentru viață soțului cu disperare, până la venit prima ambulanță, din Ovidiu să îi acorde ajutor. Ulterior un SMURD C a fost trimis să îl salveze pe medic.

Înmărmuriți de durere, toți salvatorii au asistat la momentul groaznic în care inima medicului s-a oprit și a refuzat să mai pornească, în ciuda zecilor de minute de manevre de resuscitare. Nu era cunoscut cu nicio afecțiune.