ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Polițistul din Arad care a salvat o fetiță de la înec, săptămâna trecută a fost premiat de Corpul Național al Polițiștilor.

A primit o mie de lei, în semn de apreciere pentru reacția rapidă pe care a avut-o în acele momente critice pentru copilă. Polițistul a decis să doneze suma de bani fiului unui coleg de-al său, care este înscris la o școală de fotbal din capitală, anunță Știrileprotv.

În ziua de care își amintesc toți cu emoție, o fetiță în vârstă de 11 ani fusese luată de curenții puternici ai râului Mureș. A reușit cumva să se prindă de o bucată de fier din mijlocul apei, când a fost observată de martori. Un bărbat a sărit după ea, însă nu a reușit să o ajungă.

Între timp a ajuns și echipajul de poliție și unul dintre agenți, nu a stat pe gânduri și a intrat în apă după ea. Apoi cu toții au fost scoși din Mureș, cu ajutorul pompierilor. Fetița a avut doar o ușoară hipotermie.