ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Patru persoane din Focșani au murit, în noaptea de marți spre miercuri, în urma unei bătăi între două grupări interlope, victimele - trei bărbați și o femeie - fiind lovite cu furci și cu topoare.

 Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Vrancea, Bogdan Toader, incidentul a avut loc pe strada Gheorghe Doja din Focșani, unde membrii a două clanuri s-au luat la bătaie cu topoare și cu furci.

Trei bărbați au fost loviți cu topoarele și au decedat pe loc, în timp ce o a patra persoană, o femeie, a fost preluată de medici și transportată la spital, având o plagă înjunghiată. Femeia, în vârstă de 44 de ani, a decedat la scurt timp, la unitatea medicală.

Conform sursei citate, doi dintre agresori au reușit să fugă cu un autoturism și au fost prinși de polițiști în localitatea Dumbrăveni, iar alți cinci bărbați implicați în conflict au fost ridicați de către anchetatori de acasă și duși la Parchet pentru audieri.