ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De multe ori, oamenii pe care cetăţenii îi aleg în funcţii publice, reprezintă adevărate pericole publice pentru comunităţile pe care ar trebui să le aibă în grijă.

Un astfel de caz este în comuna Băiculeşti, Argeş, unde situaţia poate căpăta aspecte tragice.

La începutul lunii aprilie, Corpul de Control al Prefecturii a semnalat că Primăria Băiculeşti a contractat o firmă specializată în ipsoserie pentru a realiza o lucrare de construcţii a unui dig, prin semnătura arhitectului-şef, domnul Marian Anghel. Pe lângă faptul că lucrarea era construită ilegal, pe terenul Apelor Române, s-a constatat atunci că arhitectul-şef al comunei este de meserie...electrician.

În consecinţă, Primăria a fost amendată cu suma de 250 de milioane lei vechi. Mai mult, Primarul Niculaie Dragnea(FOTO) l-a înlocuit pe Marian Anghel.

Din păcate, a făcut-o cu un alt "specialist": noul arhitect-şef al comunei este Cristian Jianu, agent agricol. Acesta este omul care va inspecta dosarele depuse pentru primirea autorizaţiilor de construcţie sau certificatelor de urbanism.