ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Trei tineri, doi băieți și o fată, au rămas blocați, sâmbătă seară, pe un perete muntos la peste 2.000 de metri altitudine în Masivul Bucegi.

Salvamontiștii din Bușteni au intervenit pentru recuperarea turiștilor. Aceasta este a treia acțiune de salvare a salvatorilor montani.

Cei trei turiști au rămas blocați pe traseul Valea Morarului din Masivul Bucegi, la peste 2.000 de metri altitudine.

Șeful Salvamont Bușteni, Gheorghe Haiduc, a declarat pentru News.ro că starea fizică celor trei este bună, aceștia sunând la Salvamont și anunțând că nu se pot deplasa din zona unde sunt blocați.

Mai multe echipe de salvatori montani au plecat către locul indicat de tineri.

Salvamontiștii din Bușteni au mai fost solicitați astăzi să intervină pentru recuperarea unei turiste de 50 de ani, care a căzut și și-a fracturat un antebraț, potrivit digi24.ro.

Mii de turiști se află în acest weekend pe Valea Prahovei, sute de oameni fiind pe Valea Cerbului, iar vremea bună i-a determinat pe mulți să plece în drumeții montane.