ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un țigan a fost pus la pământ și bătut de polițiștii din Constanța, după ce a intrat cu căruța într-o mașină, iar în timp ce calul său era la pământ plin de sânge îl snopea în bătaie cu biciul.

Într-o intersecție din orașul de la malul Mării Negre, căruța a intrat în plin într-un autoturism, în zona sensului giratoriu, moment în care calul, rănit grav după impact, s-a prăbușit pe asfalt.

În timp ce proprietarul mașinii suna la numărul de urgență 112 pentru a solicita intervenția polițiștilor, căruțașul, despre care martorii au povestit că era beat, își bătea calul cu biciul pentru a-l determina să se ridice, fără să îi pese de suferința animalului rănit care scotea sunete de durere.

Ulterior, când la fața locului au ajuns polițiștii locali și cei de la Rutieră, căruțașul a fost imobilizat și trântit la pământ.

Într-un film postat Facebook se poate observa cum unul dintre polițiști îl bate pe căruțaș în timp ce îi reproșează că nu este pentru prima dată când provoacă accidente rutiere.

Poliția a decis amendarea căruțașului cu 2.250 lei pentru că a ieșit cu căruța în trafic și pentru conducerea atelajului sub influența băuturilor alcoolice.