ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vlad Miriță s-a căsătorit religios duminică, la Catedrala din Târgoviște. Cununia a fost oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon.
 
Mitropolitul Târgoviștei, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, cu participarea a numeroși credincioși, a celebrat Sfânta Taină a Cununiei, în Catedrala din Târgoviște, pentru tinerii Maria și Vlad Constantin Miriță, potrivit arhiepiscopiatargovistei.ro.
 
În cuvântul de învățătură rostit cu acest prilej, Mitropolitul Nifon al Târgoviștei a aprofundat „importanța căsătoriei pentru viața personală și socială a omului, unul din principalele mijloace de desăvârșire umană".
 
Înaltul Ierarh a evidențiat „rolul familiei creștine tradiționale în dezvoltarea societății, apreciind implicarea fermă a vestitului tenor Vlad Miriță în promovarea acestui model creștin pentru societatea românească contemporană.

Precizăm că artistul liric Vlad Miriță, tenor la Opera Națională din București și primul solist român crossover, fiind originar din Târgoviște, rămâne un susținător al manifestărilor culturale și spirituale organizate de Arhiepiscopia Târgoviștei."