ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un accident grav s-a produs ieri după-amiază pe drumul european E85 în județul Vrancea.

Patru tineri și-au pierdut viața și alte patru persoane au fost rănite, între care doi minori, informează Monitorul de Vrancea.
 
Doi dintre tinerii decedaţi  erau soț si soție şi așteptau un bebeluș. 

Tinerii cu vârste cuprinse între 19 si 27 de ani nu au avut nicio șansă. Angajându-se pentru un viraj la stânga, mașina lor a fost lovită din spate de către un alt autoturism, proiectându-i pe contrasens, unde o cisternă i-a lovit din plin, neputându-i evita.

În urma impactului două dintre victime au decedat pe loc, celelalte două fiind resuscitate de echipajele medicale, însă fără rezultat. Pentru eliberarea trupurilor neînsuflețite  a fost necesară intervenția Serviciului de Descarcerare.  Victimele din celălalt autoturism, doi barbați și două fete în varstă de 16 și 12 ani, au fost transportate la spital pentru îngrijiri. Starea lor este stabilă.

Traficul rutier a fost blocat mai bine de o ora.