ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Asociația „Tineri pentru Tineri” desfășoară proiectul „Pentru fete și băieți”, prin care 150 de diriginți de la clasele a șaptea și a opta sunt instruiți să coordoneze activități cu elevii despre educație sexuală, numită eufemistic „sănătatea reproducerii”.

Printre altele, doi profesori de la o școală din Ilfov au fost de acord cu afirmația „Consider că materialele pornografice contribuie la creșterea nivelului de informare a celor ce le utilizează”. 

Destinatarii acestui proiect sunt copii de 10-12 ani. Proiectul este finanțat de Kaufland, cu sprijinul Fundației pentru Dezvoltarea Societății Civile și este promovat de siteul Recorder.ro, cel care i-a dedicat deja un reportaj. Materialul - disponibil aici - a stârnit deja reacțiile părinților, aceștia fiind îngroziți de imaginile în care copii de 10 ani sunt evident stânjeniți când li se vorbește despre „ejaculare”, „organe genitale” și homosexualitate.

Președintele Platformei Împreună, Mihai Gheorghiu, a spus că miza ideologiei de gen este „cucerirea minții și sufletului copiilor, sexualizarea precoce, controlul social al noilor generații”.

„Revoluția "stării de bine" începe cu copiii noștri


La Ciorogârla a început deja! Starea de bine! Apoi epicentrul ”stării de bine” se mută la 
Popești - Leordeni. Au fost identificați și inamicii publici, părinții. 4 800 de copii din 8 județe sunt deja subiecte ale experimentului „stării de bine”. Grupe de profesori, apoi clase de elevi, se adună și recită mantra eliberării sexuale a întregului popor. Tozo și Ova sunt noii eroi de basm al copilăriei sexualizate, iar sexualitatea este noua aventură eroică care trebuie mereu repovestită. Astfel, ajungem la miza fundamentală a ideologiei de gen în școlile noastre, cucerirea minții și sufletului copiilor, sexualizarea precoce, controlul social al noilor generații. Totul are aerul sordid al unei campanii din anii 50 pentru crearea omului nou al progresismului multilateral dezvoltat și sexualizat”, a scris Mihai Gheorghiu.
 
Asociația „Tineri pentru Tineri” a scos și un manual pe tema respectivă, despre care ActiveNews a scris aici.