ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După șase ani de la ultima apariție pe hârtie, „Cotidianul” a revenit în ediție tipărită de la finalul anului trecut.  Spunea atunci, directorul general, Cornel Nistorescu:

„Vom încerca să dăm șah prejudecăților legate de media, de print, de politică, de societate în general. Încercăm să facem ceva nou în raport presa scrisă, care ori a adormit, ori a alunecat pe panta bulevardieră. Acum a venit momentul. Țin mult la acest brand. Îmi doream să reapărem pe hârtie, am mai spus asta, anul trecut am cumpărat și marca, iar acum apărem pe print”.

Și după aproape două luni de-atunci, putem spune că s-au ținut de cuvânt. Cotidianul se prezintă ca un ziar curat, echilibrat, cu abordări și opinii lucide. Dintre rândurile publicației răzbat bună-voință și calitate. Dar și o doză sănătoasă de patriotism, cultură și istorie. Cornel Nistorescu, Simona Popescu, Ilie Șerbănescu, Ion Spânu, Dumitru Constantin, Aurel Rogojan,  Adrian Majuru, Andrei Marga sau Alex Mihai Stoenescu sunt doar câteva dintre semnăturile de prestigiu din paginile Cotidianului fondat de Ion Rațiu.

Cotidianul se găsește la toate chioșcurile de presă și la benzinării.