ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Presa din România traversează un moment mai dificil, multe zire fiind închise, activitatea acestora fiind mutată în spațiul online.

„Cotidianul” este unul dintre ziarele care mai apar și sub formă tipărită, iar pentru ca acest lucru să continue și libertatea de exprimare să nu fie suprimată atunci trebuie cumpărat acest ziar.

Ion Rațiu, fondatorul ziarului Cotidianul, a spus: „Mă voi bate până la ultima picătură de sânge, ca tu să ai dreptul să nu fii de acord cu mine".
Vreți să existe libertate de exprimare în presa din România? Citiți și ziarele tipărite! De luni până vineri, la toate punctele de vânzare a presei – ZIARUL COTIDIANUL!

Fiecare ediție conține un articol de Cornel Nistorescu. Și multe articole dedicate spațiului comun cotidian: interviuri, știri, dezvăluiri, dosare, analize din toate domeniile.