ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Digi Communications anunță că firma RCS&RDS a primit în data de 8 mai o notificare oficială din partea DNA în care i se aduce la cunoștință că are calitate de suspect în dosarul în care alte două persoane din managementul companiei, respectiv Ioan Bendei și Mihai Dinei, precum și Alexandru Oprea, fostul CEO al RCS&RDS, sunt cercetați pentru luare de mită și spălare de bani, scrie Hotnews.

Informația privind calitatea de suspect a firmei RCS&RDS în aceasta investigație a fost comunicată chiar de Digi Communications, compania mamă a operatorului de comunicații electronice, și nu de către procurori.

Digi Communications se află în plin proces de listare și a făcut un amendament la prospectul de listare în care au anunțat investitorii de retail care au subscris acțiuni în cadrul ofertei publice inițiale, aceștia având posibilitatea să se retragă până miercuri, 10 mai, la ora 17:00, amendament făcut în urma anunțului DNA din 5 mai referitor la dosarul penal privind acordarea a drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal din Liga 1.

Procurorii DNA au deschis vineri un dosar penal privind vânzarea drepturilor de difuzare a meciurilor de fotbal din Liga 1 de către Liga Profesionistă de Fotbal către compania RCS-RDS.