ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Librăria Sophia și revista Familia Ortodoxă, în parteneriat media cu ActiveNews, vă invită marți, 23 aprilie 2024, orele 18.00, la sediul librăriei din București, din strada Bibescu Vodă nr. 19, de la poalele Patriarhiei, la evenimentul de lansare a numărului pe aprilie al revistei.

De data aceasta, invitatul nostru este binecunoscutul actor, eseist, autor și regizor de teatru Dan Puric.

În cadrul Conferinței publice, cu acces liber, vom discuta despre crizele unei societăți care se vrea „post-identitară”, în care asistăm adesea inerți și neputincioși la diluarea identităților – de la identitatea noastră biologică, sexuală, până la cea națională.

Ștergerea identităților face parte din agenda unei ideologii satanice care și-a propus, întâi de toate, dizolvarea legăturii omului cu Dumnezeu.

Cum rămânem oameni, cum rămânem noi înșine, cum rămânem autentici în acest proces de dezintegrare și disoluție?

Vă așteptăm de Sfântul Gheorghe la Librăria Sophia!

Din aceeași serie: VIDEO ÎN DIRECT: Virgiliu Gheorghe și Marina-Ioana Alexandru despre Războiul împotriva Familiei. Dialog direct, joi, 14 martie, orele 18.00, la Librăria SOPHIA din București, în cadrul Conferințelor FAMILIA ORTODOXĂ

Deținuții se trezeau cu gura plină de sânge pentru că își mâncau limba de foame - Poetul Demostene Andronescu la lansarea revistei Familia Ortodoxă despre Valeriu Gafencu și Sfinții Închisorilor dar și despre Sfinții Japoniei - VIDEO/FOTO