ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Precum prezentatorii de știri de pe vremea lui Ceaușescu, Prelipceanu de la Digi24 a citit pe post comunicatele „conducerii” de partid și de stat, invocând deontologia profesională și amenințându-l pe Dragoș Pătraru cu instanța dacă nu demonstrează acuzațiile pe care le-a făcut în timpul emisiunii Starea Nației de luni, 22 mai.

Deci: să faci acuzații, care afectează viețile oamenilor, fără să prezinți o minimă dovadă, e ceva rău domnule Prelipceanu?

Colegii dvs nu sunt de aceeași părere. Așa cum arătam anterior, jurnalistul Laurențiu Ungureanu și producătoarea Cristina Cileacu au ales să mintă cu nerușinare, făcând acuzații fantasmagorice față de ActiveNews, alegații pentru care nu au prezentat (pentru că nu au) nici cea mai mică dovadă. S-a mișcat vreun mușchi pe onoarea domnului Prelipceanu, atunci?

Mai recent, o altă „jurnalistă” care stă cu corupția-n gură, Andreea Nicolae Scăeșteanu, a scris despre ActiveNews că face „propagandă rusească”. Credeți că a prezentat vreo dovadă, cât de mică, în pseudo-articolul ei? Nici vorbă! Doamna jurnalistă doar bagă mâna-n excrementele altora și împroașcă peste tot cu ele, folosind vechea tehnică bolșevică a vinovăției prin asociere. Forțată, smulsă cu forcepsul, nu contează. Asociere să fie. Doar că totul se plătește: la tribunal!

Nu mai vorbesc de mizeriile proferate constant, de peste un an de zile la adresa Coaliției pentru Familie, de către Digi24. Nu mai vorbesc de fake news-urile Digi24, despre care am mai scris. Apropo: cineva mi-a spus că în redacția Digi24 editorii manipulează reportajele și articolele jurnaliștilor, astfel încât să nu cumva să deranjeze favoriții politici ai postului, chiar atunci când faptele sunt evidente. 
 
Importantă este însă deontologia domnului Dragoș Pătraru. Care se plimbă în lanțuri și cu capul spart prin redacția Digi 24.