ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deputatul Daniel Gheorghe acuză modul în care Televiziunea publică încearcă, prin emisiunea „România 9”, difuzată miercuri seara de TVR 1, să manipuleze opinia publică, încălcând orice normă deontologică prin aducerea în dezbatere a inițiativei privind modificarea Constituției, fără a inivita și reprezentanți ai CPF.

„TVR, televiziunea înțesată de neo-marxiști și plătită din bani publici, pune în practică un linșaj mediatic la adresa inițiativei cetățenești de revizuire a Constituției. Partizanatul anti-familie și anti-democrație reprezentativă făcut de TVR arată că televiziunea de stat s-a îndepărtat de noțiunea de ,,național,, și a alunecat în siajul unor grupuri de presiune ideologică. Încă o dată îmi dau seama că adevărata prioritate a anului 2017 o reprezintă modificarea, în direcția întăririi și protejării familiei, a art. 48 din Constituția României. Sper ca acest referendum să aibă loc în toamnă, să treacă cu bine și să dea semnalul clar că România apără Familia și rămâne o națiune liberă de erezii neo-totalitare și anti-umane ! Referendumul pentru Familie trebuie să fie prima prioritate a întregii clase politice responsabile și cu adevărat naționale!”, a scris Daniel Gheorghe pe contul său de Facebook.

Invitații emisiunii din 9 august sunt: prof.univ. dr. Vintilă Mihăilescu, Liviu Mihaiu, Dragoș Bucurenci, avocatul Iustina Ionescu, Andrei Găitănaru-publicist și Florin Iaru-scriitor. 

Avocata Iustina Ionescu reprezintă organizatia Accept,  Dragoș Bucurenci est bisexual, Vintilă Mihăilescu, Andrei Găitănaru si Florin Iaru s-au pronunțat în repetete rânduri împotriva demersului CPF.