ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liviu Dragnea, președintele PSD, a declarat că partidul pe care îl conduce analizează ”foarte serios” depunerea unei moțiuni de cenzură dacă acțiunea ANAF va merge până la capăt, iar cele cinci televiziuni ale trustului Intact vor fi evacuate.

”Sub nicio formă, nu este nici avertisment, nici altceva, doar că am discutat, azi, în partid, dacă, că ieri am fost mai tranșant, n-am folosit cuvinte meșteșugite, am spus foarte simplu că, dacă se întâmplă această evacuare, practic, Guvernul României închide cinci televiziuni. Dacă se întâmplă acest lucru și Guvernul României, tehnocrat, care a spus mereu că apără libertatea presei, atunci cred că acest Guvern nu mai poate rămâne în funcție. Analizăm foarte serios depunerea unei moțiuni de cenzură”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

”Dacă Guvernul României bagă pumnul în gura presei, o desființează, acest Guvern nu mai poate rămâne pentru că devine extrem de periculos pentru libertatea noastră”, a adăugat liderul PSD.

Premierul Dacian Cioloș a condamnat modul în care s-a acționat la Antena Group și i-a cerut președintelui ANAF să elimine "reflexele" nedobândite în timpul actualei guvernări, dar a adăugat că modul în care au intervenit inspectorii ANAF nu are nicio legătură cu fondul cauzei, acțiunea fiind legală.