ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Autor a mai multor anchete soldate cu dosare penale, Cătălin Tolontan a comis astăzi o mare gafă.

În ziarul Gazeta Sporturilor a fost publicată o anchetă legată de problemele de la Muzeul Național de Geologie, Cătălin Tolontan anunțând că nivelul de radiații este de 100 de ori mai mare decât la Cerobîl. Sunt anunțate presupuse decese și îmbolnăviri cu cancer .

Muzeul se închide la primele ore ale dimineții. Se sesizează din oficiu Ministerul Mediului, care vine să facă măsurători la fața locului.

Tolontan revine în jurul prânzului și anunță că toată ancheta este greșită, bazându-se pe o informație eronată: "Am preluat această eroare și ne cerem scuze!", este mesajul ziaristului.

Măsurătorile efectuate de către Ministerul Mediului nu relevă un nivel ridicat al radiațiilor, iar copilul unuia dintre foștii angajați, mort între timp, neagă decesul din cauzele descrise de Tolontan.