ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


George Alexandru (Alexander) este unul dintre românii care a pus onoarea mai presus de toate. În toiul dezbaterilor despre familia Bodnariu și Barnevernet, George Alexandru era directorul unei grădinițe din Norvegia. Cu toate că primea un salariu mai mult decât decent, nu s-a sfiit să denunțe abuzurile sistemului norvegian.

Mai mult, George Alexander le-a scris parlamentarilor norvegieni cerându-le să modifice legislația  cu privire la protecția copilului din țara sa de adopție. Și a plătit prețul: a fost interogat, urmărit și în cele din urmă a luat decizia de a părăsi grădinița din Oslo, pe care o conducea.

Acum, George Alexander se alătură echipei ActiveNews! Astăzi, 17 martie, acest român demn debutează la ActiveNews cu un editorial tulburător: SCHENGEN, O PIATRĂ DE GÂTUL ROMÂNIEI, accesibil, AICI.

George Alexander vine alături de noi după ce alte două nume importante ale societății civile românești, artistul Paul Hitter și preotul Marcel Răduț-Seliște s-au alăturat echipei ActiveNews.