ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 13:00 În urma acestui incident, redacția HotNews e remis un comunicat în care prezintă scuze lui Victor Ponta, precizând totodată că cel care a scris acel mesaj a fost concediat.

 „Unul dintre editorii contului de Facebook al HotNews.ro a avut o postare ingrozitoare, inacceptabila, la adresa fostului premier Victor Ponta. Ne cerem scuze public atat lui Victor Ponta, cat si publicului, pentru aceasta postare care nu are ce cauta in spatiul public. Colaboratorul care a postat acest lucru a fost dat afara de la HotNews.ro. Reiteram atasamentul nostru pentru decenta discursului in spatiul public si hotararea de a lupta cu orice mijloace pentru a pastra un spatiu public curat. Inca o data, prezentam scuzele noastre.”, a fost HoteNews pe pagina de Facebook.

Știre inițială

Un eveniment petrecut în această dimineață poate schimba percepția multora dintre cititori despre modul în care se face presă în țara noastră.


Jurnaliștii de la HotNews au publicat pe pagina oficială de socializare a site-ului un mesaj incredibil: „Sper să crăpi, Victor Ponta”.

Într-un asemenea caz nu se mai pune problema unei deontologii profesionale, atunci când ajungi să ameninți cu moartea o persoană, fie că îți e plăcută sau antipatică, într-un asemenea mod.

Chiar dacă ar fi fost deranjați de unele reacții ale lui Victor Ponta, aceste lucruri se pot lămuri pe baza dialogului și în niciun caz prin astfel de mesaje criminale.