ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Întâlnirea dintre Klaus Iohannis și Donald Trump a fost pe prima pagină a ziarelor internaționale.

Subiectul central al întâlnirii, reluat în ziarele importante precum și de agențiile de presă a fost declarația în premieră a președintelui Donald Trump de susținere a articolul 5 al tratatului NATO. 

Jurnalista TVR, Ramona Avramescu, cea care l-a însoțit pe președintele Klaus Iohannis în recenta vizită în Washington D.C, unde i-a pus președintelui american Donald Trump o întrebare la conferința de presă, s-a fotografiat în Berlin lângă un grafitti pe care scria un mesaj obscen la adresa lui Donald Trump.


Jurnalista a fost împreună cu partenerul său, Alexandru Costache, cunoscut ca unul din jurnaliștii agreați de DNA și în special de Laura Codruța Kovesi în vizită la Berlin.

Fotografia a fost postată de acesta pe facebook.

 

 


Ramona Avramescu a fost cea desemnată de președintele Klaus Iohannis să îi adreseze o întrebare lui Donald Trump. Aceasta l-a întrebat la conferința de presă comună dacă SUA vor respecta articolul 5.

După revenirea în țară, aceasta a explicat pentru TVR cum a trăit momentul în care a dialogat cu cel mai important șef de stat din lume.