ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Patronul Evenimentul Zilei, Dan Andronic, a reacționat la ancheta DNA care vizează mai mulți foști sau actuali membri din conducerea RCS&RDS, compania de cablu care controlează și postul de știri Digi24.

„UM Digi 24 este (oficial) o televiziune penală! Și ca orice televiziune penală, de o oră nu au dat nici un cuvânt despre faptul că ex-administratorii societății au fost puși sub acuzare pentru dare de mită.

Interesant este că aceeași anchetă simplă a DNA a curs repede în cazul Antenei 3 și de la foarte încet la încet în cazul Digi 24.

LE: La ora 18.00 au dat un Știrea și un comunicat în care spun că nu sunt elemente noi față de anchetele anterioare. Și ei se miră că a durat atât…”, a scris Andronic pe Facebook.

Ancheta DNA are legătură cu modul în care RCS&RDS a câștigat drepturile de difuzare a campionatului de fotbal din Liga 1, în perioada 2008-2011. Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, este pus sub acuzare și cercetat sub control judiciar de procurorii anticorupție în dosar.

Andronic este judecat în Dosarul „Ferma Băneasa” și urmărit penal într-un alt caz, privind finanțarea campaniei lui Traian Băsescu din 2009.