ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Televiziunea Română va pregătește în luna august cel mai mare maraton de transmisiuni sportive în direct din istoria televiziunilor din România.

Olimpiada de la Rio va debuta în 5 august și timp de două săptămâni, veți putea urmări peste 35 de sporturi în mai bine de 600 de ore de transmisie pe toate canalele TVR.
 
Maratonul sportiv va fi transmis în direct, pe patru canale tv, TVR 1, TVR 2, TVR 3 și TVR HD timp de 16 zile: peste 35 de sporturi și peste 600 de ore de transmisiuni în direct.

Competiția de la Rio va alinia la start peste o sută de sportivi români, tricolorii urmând să concureze în 15 probe.

Invitat la TVR, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Alin Petrache, a afirmat că ”pregătim aceste emoții de foarte mult timp și cu siguranță vom putea bucura populația României cu medaliile pe care le vom aduce acasă. Va fi o Olimpiadă extrem de grea, pentru că și criteriile de calificare au fost puse la ștachete înalte. Cu siguranță sportivii români se vor întoarce cu rezultate foarte bune”.
 
Imediat după Telejurnalul 20, pe TVR 1 a început de astăzi serialul de reportaje în exclusivitate "Olimpicii României", unde veți cunoaște sportivii noștri calificați pentru Rio.

Începând din 18 iulie, serialul "Olimpicii României" va continua cu o serie de emisiuni, 12 episoade dedicate tricolorilor care vor lupta pentru medalii pe arenele braziliene.