ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deputatul PRU, Sebastian Ghiță, l-a acuzat pe jurnalistul Cristian Tudor Popescu că ar lucra pentru servicii secrete din străinătate.

De-asemenea, Ghiță - care este membru în comisia de control a SRI din Parlament, afirmă că invitatul permanent de la Digi primea bani negri de la Sorin Ovidiu Vântu.

„Cristian Tudor Popescu e un Scaraoțchi al presei românești. Nu îl cred. Otrăvește mințile românilor cu elucubrații. Se preface că e îngrijorat. Se preface că e marele deontolog al presei românești. Există un jurnalist de la Realitatea, care acum e la RTV, care lună de lună îi dădea un omagiu lui CTP. Era o carte și în ea avea 5000 de euro. Lua bani de la Vântu, din pușcărie, în fiecare lună. România e malformată de ăsta. E turnător la Servicii Străine. Lua la negru, lună de lună, 5000 de euro bani de la Vântu. O să îi fac public numele.

 

Doamna Kovesi șterpelește puterea ajutată de acest Scaraoțchi al presei. E un simbol de neatins care se dă albă ca Zăpada. Să explice CTP cum lua bani de la Vântu”, a spus Sebastian Ghiță la România TV, citat de Știripersurse.ro.