ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Monica Ghiurco, propunerea Consiliului de Administrație al TVR pentru funcția de președinte-director general al televiziunii publice, nu a obținut în plenul celor două Camere ale Parlamentului numărul necesar de voturi pentru numirea în funcție - 272.

”Ca urmare a faptului că doar 194 au votat pentru propunerea Consiliului de Administrație al TVR, Birourile Permanente au constatat că nu este întrunită majoritatea pentru numirea Monicăi Ghiurco în funcția de președinte director general al TVR”, a anunțat secretarul Camerei Nicolae Mircovici.

Monica Ghiurco, propunerea Consiliului de Administrație al TVR pentru ocuparea funcției de președinte-director general al televiziunii publice, a primit, luni, aviz negativ din partea Comisiilor de Cultură reunite ale Parlamentului.

Astfel, Monica Ghiurco a primit 18 voturi "pentru” și 19 voturi ”împotrivă”.

În cadrul ședinței camerelor reunite, Florin Pâslaru, deputat PSD, a declarat că formațiunea politică din care face parte nu va vota numirea Monicăi Ghiurco ca președinte-director general al TVR.