ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe siteul televiziunii B1 TV apare un articol în care portalul de știri "Hotnews" este acuzat că a fost clădit "pe furt". 

Intitulat "HOȚ-News, un business clădit pe furt", articolul arată că Hotnews, deși a fost semnalat de mai multe ori, "continuă să profite din plin de munca altor colegi".

Siteul dă exemplu un transcript pe care Hotnews l-a preluat de la B1 TV, dar postul de televiziune nu e amintit decât o singiră dată.

"Le reamintim celor de la Hotnews  că o televiziune consumă zilnic resurse foarte mari, umane şi financiare, pentru a putea să-şi informeze telespectatorii. Este vorba atât de reporterii aflaţi pe teren, de multe ori în condiţii de vreme nepreielnică, cât şi de costurile date de sateliţi, echipamentul tehnic specific, mijloace de tranport, studiouri tv etc. etc. De toate aceste investiţii Hotnews profită din plin, având nevoie doar de un singur om care stă în faţa televizorului şi face transcriptul exclusivităţilor altora…", se arată în articolul de pe siteul B1 TV.

Materialul amintește de faptul că siteul Hotnews a fost prins "furând de la Mediafax, acesta ajungând atât de notoriu, încât apare chiar şi pe Wikipedia la "Controverse” în prezentarea site-ului Hotnews".

Mai mult, este citată declarația cunoscutului blogger, Vali Petcu: "Hotnews este un business clădit pe furt. Furt de la gsp, de la tvr, de la mediafax, de la kanal d, de la the onion, de la andronic, de la antena2… şi asta numai în ultimul an.”

Tot în acest context, este amintită și declarația lui Ion Cristoiu, care a spus despre Dan Tapalagă, editorialistul Hotnews, că practică "jurnalismul cu epoleți": ""În toate cazurile de Ordin pe unitate, Dan Tapalagă e cel care dă semnalul”.

In acest context, Noua Dreapta invita bucurestenii la a X-a editie a ”Marsului pentru Normalitate”, pentru a da voce majoritatii tacute si pentru a demasca actiunile lobby-ului homosexual conjugate cu actiunile anti-nationale si anti-crestine ale clasei politice romanesti.