ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Publicistul Iulian Capsali este, începând de azi, noul director editorial al României Libere. Capsali, în vârstă de 53 de ani, a colaborat în ultimii ani cu publicația ActiveNews.ro, iar în trecut a fost realizator de emisiuni culturale în mass-media.

A realizat mai multe filme documentare, unul fiind premiat în anul 2004, de Asociația Profesioniștilor de Televiziune din România cu premiul Opera Prima al APTR. Alt documentar, „În spatele istoriei”, a fost selecționat la festivalul de film documentar ASTRA de la Sibiu, în anul 2007.

În 2014 a candidat ca independent la alegerile europarlamentare, cu o platformă pro-familie și pro-creștină asumată. Adept al suveranității naționale, Capsali l-a susținut pe președintele Donald Trump în cursa pentru fotoliul de lider de la Casa Albă.

România Liberă este cel mai vechi ziar românesc, fiind fondat în 1879 și relansat apoi în 1989.