ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Moise Guran a confirmat ieri seară, la Digi 24, că nu va mai realiza emisiunea Biziday, pe care a început-o acum 10 ani la trustul lui Dan Voiculescu.

În timpul intervenției sale, Guran a spus că are alte proiecte, printre care se va apuca și de scrierea de programe de guvernare. Acesta a mai spus că toate televiziunile de știri din România, în afară de Digi 24 conduc populația pe o cale greșită.

”Trebuie să fac ce am predicat la televizor atâția ani de zile. Cred că supărarea unora dintre cei care se plâng că se termină emisiunea are un grad de ipocrizie. Am primit mai multe oferte de la alte televiziuni. Nu voi pleca de la Digi 24, voi fi aici în fiecare zi de luni. Țara e pe o cale greșită și nu mai putem vorbi doar la televizor.

Toate televiziunile de știri, în afară de Digi 24, fac rău societății, conduc o anumită populație, îmbătrânită, spre un anumit gen de vot. 80% din știrile din România sunt produse de Digi 24.

Vreau, în vara asta, să scriu niște programe de guvernare. Când apari prea des la tv, lumea te consideră vedetă. Unii zic să fiu premier. Nu intru în politică.”, a spus Moise Guran la Digi 24.

Moise Guran nu va dispărea complet de pe ecrane, urmând să fie invitat la jurnalele Digi24 de luni.