ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rareș Bogdan a fost extrem de indignat și nervos în debutul emisiunii Jocuri de putere de la Realitatea TV, de marți seara.
 
Realizatorul TV a amenințat că, dacă CNA va decide să-l amendeze cu 2 miliarde de lei vechi pentru emisiunile despre Horia Vintilă și legea antilegionară, va demisiona, pentru că nu consideră corect ca postul TV să plătească din cauza lui.
 
În cursul zilei, Rareș Bogdan a petrecut patru ore la CNA.

"La CNA e frumos, e chiar plăcut, sunt aici de la 11.00, mă urmăresc cu interes în reluarea unor emisiuni. EMISIUNI în care am avut neobrăzarea să vorbesc de Legea 217 și apoi de cazul Vintilă Horia (5 emisiuni.Trebuia să tac. Să vorbesc de chiloțeii Domniței Pelinel puși în antiteză cu bikineii Domniței Alina Borcea. Era PERFECT. Cu siguranță nu aș fi ajuns la CNA decât pentru difuzarea de elemente pornografice. Era muuuulllttt mai bine.
 
Așa sunt un nenorocit de român ce are marele tupeu să spună "Iubiți ROMÂNIA în fiecare zi" și mai ales să mai țină din când în când un steag, un drapel în mână..... Sunt un ticălos pentru asta. În curând o să mi se spună că dacă mai spun pe Tv că sunt român o să îmi iau amendă de fiecare dată..... o să spun că sunt un "prost de român" și poate atunci nu o să mai fiu amendat", a scris realizatorul pe contul său de Facebook.