ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul de la Realitatea TV, Rareș Bogdan, a scris despre președintele Rusiei Vladimir Putin că este „dus cu capul”, într-o postare pe facebook. 

 

„SITUATIA SE POATE COMPLICA GRAV PENTRU ROMANIA! Omul e imprevizibil si dus cu capul”, a scris Bogdan pe facebook, cu referire la ultimele declarații ale lui Vladimir Putin, în care a menționat și numele României și despre care ActiveNews a informat aici
 
Centrul Rus de Știință și Cultură de la București a distribuit postarea lui Rareș Bogdan, însoțind-o cu următorul comentariu:
 
„Am ascultat personal interviu dlui.Presedinte Putin. Și am înțeles un singur lucru - mass media din România aude un cuvint (Romania) și interpretează apoi cum dorește schimbând complet sensul celor spuse. Pentru a evita aceste lucruri puțin plăcute , încercați sa invatati limba rusa. Atunci înțelegeți mai bine nu doar cuvintele ci și ironia, sensul din spatele cuvintelor etc. După părerea mea aceasta este calea de succes”.



 

Rareș Bogdan face un anunț surprinzător: Klaus Iohannis va fi suspendat... România va fi din ce în ce mai mult în genunchi