ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Recentele dezvăluiri ale Mariei Olaru privind atmosfera de la lotul național de gimnastică au încins spiritele în mass-media românească. 

Fosta campioană mondială a scris o carte în care susține că antrenorii vremii de la lotul național, Octavian Bellu și Mariana Bitang, loveau fetele din echipă. Reacția antrenorului Octavian Bellu a fost de a nega acuzațiile, afirmând că este opera unui grup care vrea să distrugă gimnastica. 

O reacție deosebită a avut-o însă jurnalistul Grigore Cartianu. Acesta a susținut, nici mai mult nici mai puțin, că la mijloc este mâna Rusiei, care prin intermediul soțului Mariei Olaru ar manipula-o pe fosta sportivă.

"Fosta gimnastă Maria Olaru spune că antrenorii care au făcut-o campioană mondială și olimpică - Octavian Bellu și Mariana Bitang - îi vorbeau urât și chiar o băteau.


Așa o fi, nu știu. Dar faptul că Maria Olaru s-a măritat cu deputatul Bogdan Diaconu, un personaj insalubru, rusofon, antieuropean și antiamerican, creație a PSD și actual președinte al PRU, mă bagă la bănuieli. Rușii au prostul obicei de a destabiliza o țară discredintându-i valorile", a scris el pe facebook.
 
 
Confruntat cu reacțiile negative ale cititorilor, Cartianu nu a dat înapoi: "Dar bătaia nu e confirmată și de alte gimnaste. Dacă afirmațiile nu sunt adevărate, ci au rol de intoxicare?!".
 

 
Jurnalistul a mai spus că "rușii sunt prin preajmă"...