ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Acum 8 ani, pe 16 iunie 2008, în sala "Europa Christiana" a Palatului Patriarhiei s-a lansat siteul Basilica.ro.

Echipa Basilica.ro a primit mai multe mesaje din partea colegilor de presă, dar și a altor personalități din viața românească.

Iată mesajul redacției ActiveNews: "Cu ocazia aniversarii a 8 ani de existență, salut pe toți cei care au făcut posibilă apariția și continua dezvoltare a portalului Basilica.ro. Într-un moment în care mass-media pare să fie sub imperiul patimilor și al manipulării, site-ul basilica.ro reprezintă un spațiu al informării curate și folositoare. Orice tânăr care se vrea informat și cult trebuie sa aibă basilica.ro între reperele din mediul online. Doar o minte îngustă poate ignora site-ul care aduce știrile și noutățile din viața Bisericii Naționale a Românilor. Tuturor redactorilor și responsabililor site-ului basilica.ro le urez putere de muncă, sănătate și discernământ pentru a putea duce la capăt misiunea pe care și-au asumat-o. La mulți ani!
 
Antrenorul și fostul fotbalist, George Ogăraru a transmis și el un mesaj: "Mă bucură prezența Bisericii în mediul on-line pentru că astfel este mai aproape de tineri. Cred că tinerii din ziua de astăzi au nevoie de valori perene, care să le asigure o dezvoltare armonioasă. Citind știrile basilica.ro am văzut că mulți tineri sunt implicați în proiecte sociale și culturale ale Bisericii."
 
Alte mesaje puteți citi AICI.