ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Televiziunea din grupul Pro este pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Național de marți, cu o solicitare de modificare a grilei de programe, dar și de schimbare a formatului, din tematic-sport, în tematic pentru bărbați.

Dacă aceasta va fi aprobată de membrii CNA, televiziunea va avea în prime-time mai multe seriale, însă, postul va continua să găzduiască și competiții sportive pentru care are drepturi de difuzare, precum Champions League, Cupa României sau Galele Kick Boxing, potrivit Hotnews.

Sport.ro va avea mai bine de cinci ore de seriale. Printre titluri vor fi Prison Break, Seinfeld, Familia Bundy (difuzat anul trecut de Acasă Gold). MASH, Doi bărbați și jumătate.

Există însă voci care cred că până la închiderea postului nu mai este decât un pas. Momentan, doar faptul că Pro TV difuzează Liga Campionilor și Europa League a făcut ca Sport.ro să nu se închidă. Foarte probabil, după ce va expira înțelegerea pentru aceste competiții, Sport.ro va deveni istorie.