ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Scandalul din ultimele zile pe tema sediilor în care își desfășoară activitatea trustul Intact a degenerat într-o revărsare de ură. Din păcate, în ultimii ani, am devenit tot mai obișnuiți cu această stare de fapt, în care unii români își reproșează unii altora vârsta, religia, educația, veniturile sau credințele religioase.

Deși ambele tabere își arogă titlul de a fi mai bun decât ceilalți, ActiveNews poate arăta că nu este nicio diferență în abordarea "tinerilor frumoși" ai Hotnews față de cea lui Gâdea&Antena 3.

Mircea Badea, ziarist Antena 3: "Nu-mi fac iluzia ca aceste jivine viermănoase de care e plin internetul zilelor noastre vor pricepe ceva din ce le spun. Ca atare, pe mine ma doare în cot de cum vomită jivinele de pe internet".

Dan Tăpălagă, ziarist Hotnews: "19 februarie ziua în care enoriașii Antena 3 s-au închinat la moaștele sfântului Voiculescu Pușcăriașul care putrezește la Rahova. Doamne-Dumnezeule, ce adunătură de zombie".

B.M, susținător Antena 3:" bai boule ,tac-tu s-au mă-ta nu sunt s-au vor fi pensionari ?  asta e opinia mea si deia am luptat in ”89 ca pot avea o opinie DA? bai TAPALABĂ, daca aud ca esti prin orasul nostru bai ti-o ei bă de nu te vezi !! Ai înteles? sa nu avem vb la ”proces„ PORCULE!!"

C.C, tânăr frumos: "Este absolut apocaliptic ce am vazut la mitingul antenei....cangrenele Romaniei care l au votat pe Iliescu in 90,si au distrus pe vecie tara asta,niste relicve comuniste sustinand un condamnat definitiv,un securist soios,nenorocitii aia vor vota iarasi cu PSD si gasca lor de bolsevici.....fara regrete i as impusca in cap pe toti,niste molii cretine fara creier"

V.R. cititoare Hotnews: "Susținătorii Antenelor au venit de la azilul de bătrâni, numai moși și babe erau acolo. Poate că moșii sunt fani ai lui Capatos, la emisiunea lui mai văd și ei sâni și femei aproape goale".

Mircea Badea, jurnalist Antena3: "Poti sa le arati orice. Poti sa le arati un tramvai. Sa zici: iata un tramvai. Nuuu, noua ne-a spus, pfff, dracu' si lacu' da Facebook, ca nu-i un tramvai, ci este o muscata. Pai, da, dar e un tramvai, ca uite se vede ca e tramvai. Nu, nu, e... o glastra cu muscate". 

Ultimul cuvânt îl are tot hotnews, prin vocea redactorului-șef Cristian Pantazi, care pune bomboana de pe colivă anunțând că: "Un președinte aliat cu penalii are un potențial uriaș de damage".