ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 20.03/8:10 Surse medicale au declarat pentru Mediafax că Andrei Gheorghe ar fi murit cu 12 ore înainte ca trupul său să fie găsit. Conform acelorași surse, cauza morții jurnalistului ar fi fost stop cardio-respirator.
 
Jurnalistul de radio Andrei Gheorghe a murit luni seară la vârsta de 56 de ani. La ora 22:15, un apel la numărul de urgență 112 anunța că o persoană este decedată la locuința sa din Voluntari. 

Gheorghe a fost găsit în baia casei sale. Andrei Gheorghe s-a nascut pe 14 ianuarie 1962, la Lipețk, în Rusia.

Andrei Gheorghe a realizat numeroase emisiuni radio și tv. A inceput ca reporter special la Radio Constanța și a devenit cunoscut la nivel național odată cu prezența la Pro FM și emisiunea de la Pro Tv „Lanțul Slăbiciunilor".

A realizat emisiuni și la Antena 1, Realitatea TV, Prima Tv, The Money Channel sau Kanal D, precum și la Radio 21, Radio Total sau Radio Guerilla și a scris la Academia Cațavencu și ghidul 24-FUN. Avea și propriul site, andreigheorghe.ro.
 
Poliția a deschis dosar penal pentru moarte suspectă.