ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


RCS & RDS introduce începând de astăzi, 27 mai, un nou canal de televiziune în grila de televiziune Digi TV prin cablu analogic, digital și satelit. Da Vinci Learning este un canal educațional de televiziune unic și inovator, care îi reunește pe toți cei curioși pentru a sărbători călătoria învățării ce durează o viață, conform comunicatului RCS-RDS.

„Ne bucurăm că am încheiat parteneriatul cu Da Vinci Media GmbH. Conținutul de calitate al noului canal tematic acoperă preferințele consumatorilor noștri de toate vârstele. Suntem constant preocupați de dezvoltarea grilei de programe pentru a oferi conținut de cea mai înaltă calitate consumatorilor noștri”, a declarat Florin Nemeș, Marketing & PR Coordinator, RCS & RDS.

„Da Vinci Learning este un canal de televiziune unic, care combină în structura lui, programele educative cu programele pentru copii și nu în ultimul rând programele documentare. Este un profesor particular care „meditează” întreaga familie. Un profesor care în mod gratuit te învață totul de la fizică, la biologie, de la matematică la astrologie și geografie. Este o televiziune care are ca scop să creeze întregii familii o atmosferă care să o apropie de știință, care să facă fiecare membru să mai înainteze un pas către cunoaștere, știință și adevăr”, spune Tina Parazajda, Head of Marketing, Da Vinci Learning.

Da Vinci Media GmbH e un grup media independent care oferă educație și cunoaștere într-un mod distractiv și ușor inteligibil. Programele TV de înaltă calitate, app-urile, aplicațiile media și revistele de știință editate, fac din Da Vinci Media GmbH unul dintre cei mai serioși ofertanți de conținut educațional. Fondată în anul 2007 de către Ferdinand Habsburg, televiziunea educațională pentru întreaga familie își are sediul la Berlin, Germania. În clipa de față, canalul e distribuit în peste 100 de țări și are peste 25 de milioane de abonați. În România, Da Vinci Learning e disponibil din anul 2008.