ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Compania Publione Media, care edita, în trecut, revista The One, a intrat în faliment. Firma din grupul deținut de Adrian Sârbu a editat revista până anul trecut, când publicația și-a întrerupt apariția pe print.

Publicația The One a rămas doar pe online, acolo unde lucrează o parte din fosta redacție. Falimentul îi vine perfect lui Sârbu, acesta lâsându-și o parte a angajaților neplătiți, neprimind banii de salarii pe câteva luni. În această situație se regăsesc foști redactori, colaboratori sau fotografi.

Falimentul a fost pronunțat la sfârșitul lunii aprilie, la cererea companiei.Soluția vine după ce, anul trecut,  Publione Media a depus la Tribunalul București o cerere de intrare în insolvență.

Revista The One a apărut până în vara anului trecut. Până în 2015, publicația a fost coordonată editorial timp de zece ani de Andreea Esca.