ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De la 3 (trei) milioane de proști, asa cum ne-a calificat poetul Florin Iaru pe noi, cei care am semnat pentru stabilizarea noțiunii de Familie în Constituție, am ajuns la 3 milioane de "fanatici religioși", așa cum a declarat Președintele Johannis. Ministrul Prună al Justiției a concluzionat că ar fi mai potrivită pușcăria pentru cei 3 milioane care "promovează într-un mod extremist valorile tradiționale și resping dreptul fundamental al altcuiva, de exemplu, la căsătorie pentru toată lumea".

Pușcărie binemeritată, daca ar fi sa ne luam dupa jurnalista Sabina Fati, întrucât "Biserica Ortodoxă Română împreună cu organizațiile sale au strâns peste 3 milioane de semnături în favoarea acestei idei (familia=bărbat+femeie - notă mea), care să ne aducă mai aproape de Rusia și mai departe de Occident".
   
Desigur, Sabina Fati face ceea ce face orice propagandist globalist de oriunde în lumea Occidentală, și vedem asta inclusiv în alegerile din SUA, unde nu numai șeful FBI este acuzat de legături cu Rusia, dar chiar și unul dintre cei doi candidați în alegeri, e vorba desigur de Trump. 

Diversiunea jurnalistei constă și faptul că nu spune despre faptul că reprezentanții TUTUROR CULTELOR din țară au semnat pentru aceste precizări constituționale. Însă BOR este indezirabilă proiectelor de planșetă ale celor care o susțin pe Sabina Fati, aceasta fiind o instituție puternică, ce vertebrează societatea românească de la început, Hristos fiind în contradicție cu orice ideologii care propaga "binele umanității", toate sfârșind - de la Revoluția Franceză la nazism și comunism - inevitabil în crime de masă. 
Ergo, BOR trebuie discreditată la ordin.

Ultimele declarații din țară au fost făcute într-un interval de timp de câteva zile. În acest ritm, foarte curând se va cere că toți cei 3 milioane care au semnat pentru Referendum să fie - de ce nu? - dacă nu exterminați, măcar scoși la marginea societății, proscriși. 

Să terminăm odată cu oamenii care vor normalitatea familiei! 

Vorba doamnei Prună, dreptul la căsătorie pentru "toată lumea" e unul inviolabil. Nu este trecut în niciun tratat internațional, dar nu contează. Declarația Universală a Drepturilor Omului stipulează foarte clar: "Cu începere de la împlinirea vîrstei legale, bărbatul și femeia, fără nici o restricție în ce privește rasă, naționalitatea sau religia, au dreptul de a se căsători și de a întemeia o familie." Bărbatul cu femeia, subliniez, nu bărbatul cu bărbatul, nu femeia cu femeia. 
Și Codul Civil face exact aceleași precizări. 

Cred că presiunile și intimidările asupra cetățenilor României trebuie să înceteze cât mai repede! Nu putem trăi într-un climat general de ură, generat de unii politicieni și susținut voit de o presă ideologizată, cu vădite tendințe iacobine, totalitare. 

Avem nevoie mai mult decât oricând de proiecte comune pentru ieșirea din marasm; nu numai economic, dar suntem în plin dezastru demografic, pe care nu-l putem rezolva prin importuri masive de emigranți, așa cum cer directivele UE care se identifica (oare de ce?) cu cerințele portavocii mondiale a corporatocratiei, G. Soros. 

Fără familii puternice, susținute de un Stat responsabil și guvernat de oameni care își prețuiesc neamul, România nu poate merge mai departe. Statul trebuie să servească cetățeanul, nu ideologii delirante. 

De aceea fac un apel la toți cei care suferă aici sau departe de țară - numai Siria, care este de 5 ani în război, ne depășește ca migrație în lume! - să schimbe prin vot cursul nefast pe care mergem de peste 25 de ani, timp în care toate partidele existente, inclusiv acest guvern tehnocrat, și-au arătat lipsa cronică de viziune.