ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Neurochirurgul Leon Dănăilă a vorbit despre o eventuală propunere de a prelua Ministerul Sănătății. Totul în contextul în care, reputatul profesor doctor a acceptat să candideze pe listele PNL pentru o funcție de senator în Parlamentul României.

„E o problemă foarte dificilă, să știți, eu am foarte mare experiență, am acumulat în decurs de peste 50 de ani de activitate profesională la nivel foarte înalt și știu ce lipsește și ce trebuie înlocuit, ce trebuie făcut în domeniul sănătății. Poate aș accepta dacă în ultimă instanță, eu știu, aș fi lăsat, că tot pentru binele bolnavilor, în fond, și cunosc foarte multe probleme. În sistemul de sănătate trebuie făcute niște lucruri foarte clare”, a declarat Dănăilă la B1 TV.

Academicianul Leon Dănăilă este primul pe lista PNL București pentru Senat.

„În fiecare zi vin diverse persoare, foarte mirate că eu am intrat în politică, neașteptat. Și am zis că dacă am un atecedent așa de important și mai ales reprezentant pe PNL București, am încredere și o să facem împreună ceva”, a mai spus medicul. 

Leon Dănăilă este considerat cel mai bun neurochirurg din Europa și figurează alaturi de Einstein printre cele 500 de genii ale secolului XXI. După 30 de ani de studii și cercetări a descoperit o nouă celulă în creier.

Neurochirurgul Leon Dănăilă, lăudat într-un reportaj emoționant al BBC: Este medicul român care încă muncește la cei 82 de ani ai săi pentru că mulți doctori tineri au venit să lucreze în Anglia