ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În ultimele zile a apărut o știre despre peștii înghețați care au fost aruncați din avioane în mai multe județe din România. Acțiunea, care face parte din campania de toamnă de vaccinare a vulpilor împotriva rabiei, a fost comentată de Victor Ponta pe contul său de Facebook.

Fostul premier spune că imediat după ce a preluat funcția de prim-ministru, conducerea de atunci a ANSVSA i-a făcut o cerere pentru a aloca din Fondul de Rezervă al Guvernui o sumă destul de mare de bani pentru ceva foarte urgent, și anume pentru a fi vaccinate vulpile turbate.

„Hai ca se poate - "Tehnocrații" vaccinează vulpile turbate folosind avioane! In tara in care multe spitale nu au vaccinuri pentru nou născuți! În 2012, la puțin timp după ce am preluat funcția de Prim-Ministru, conducerea de atunci a ANSVSA mi-a făcut o cerere sa aloc din Fondul de Rezerva al Guvernului o sumă destul de mare de bani pentru ceva foarte urgent - evident că am cerut detalii și mi-au dat explicația că este nevoie să fie vaccinate vulpile turbate! Am simțit că sunt luat de fraier și am cerut informații de la SRI și de la specialiștii din domeniul sanitar-veterinar despre această chestiune bizară. Toți au râs și mi-au spus că e o veche șmecherie făcută de niște firme de "băieți deștepți" și sprijinită de alți "băieți deștepți" din ANSVSA - bani aruncați pe ceva ce e imposibil să verifici! I-am comunicat scurt Președintelui ANSVSA că nu sunt de acord să continuăm aceste șmecherii și că dacă mai aud de așa ceva le trimit Corpul de Control și le fac și sesizare la Parchet - până la sfârșitul lui 2015 nu a mai îndrăznit nimeni să mai vină cu așa ceva! Și a venit 2016 - Guvernul Tehnocrat a repornit (din ignoranță sau cu știință) toate șmecheriile și hoțiile pe care noi le oprisem - ia vedeți câți bani au dat în 2016 pentru despăgubiri la retrocedări? Acum poate întreba cineva câți bani a costat campania "tehnocraților" de vaccinare din avion a vulpilor! Facem pariu că mai multi bani decât ar fi costat vaccinurile pentru nou născuți care nu mai există în multe spitale din țară! Votați PNL ca să rămână tehnocrații - o să aibă grija de vulpile voastre!”, a scris fostul premier pe Facebook.

 

Hai ca se poate - "Tehnocratii" vaccineaza vulpile turbate folosind avioane! In tara in care multe spitale nu au...

Posted by Victor Ponta on Thursday, October 6, 2016