ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Florin Zamfirescu este nemulțumit că președintele Klaus Iohannis a ținut un discurs la comemorarea a 100 de ani de la bătălia de la Mărășești.

Pe 6 august 2017, s-au comemorat 100 de ani de la încheierea bătăliei de la Mărășești, din Primul Război Mondial, în urma căreia armata română a repurtat cea mare victorie împotriva celei germane. La eveniment a participat și președintele Klaus Iohannis, care a ținut o cuvântare despre sacrificul soldaților români. 

Naționalist convins, actorul Florin Zamfirescu nu s-a arătat încântat de discursul lui Iohannis, pe care-l consideră vândut străinilor. 

„Țara asta, dacă este de salvat, se va salva, atunci când cei care o iubesc și au nevoie de ea, vor intra în acțiune! Ăsta ar fi adevăratul „rezist”, nu ce fac salariații bine plătiți, de la multinaționale! Vorbim de Mărășești? Întinăm eroii! Îi batjocorim. Ei erau niște „inconștienți" care nu știau ce va urma”, a postat Zamfirescu.

„Vine neamțul și ne laudă cum i-am învins pe nemți? S-o creadă mutul de la manutanța! Taci dracului și nu ne mai întina! Retrocedează, cât mai poti, averi fasciste, către conaționali! Cât mai poti, fiindcă tot le vom lua înapoi! Acum socotiți că a venit „vremea voastră"? Facem pariu? România nu va pieri, fiindcă nu se aliniază planurilor voastre pentru „spațiul vital”! În fondul ei profund, România e mai tare ca toți șobolanii strecurați pe sub ușă! Aștept acel moment când niște tineri români vor dori să salveze și să apere România, cea mai râvnită și minunată țară de pe acest pământ!”, a încheiat actorul.