ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu au convenit să solicite Parlamentului înființarea unei comisii de anchetă parlamentară pentru a clarifica aspectele ce țin de organizarea alegerilor din 2009, dar și de rezultatul scrutinului prezidențial.

„România e într-o bătălie cu reglări de conturi. O țară fără lideri poate fi controlată ușor din exterior. E vina lui Traian Băsescu pentru că a creat acest sistem. Acum și el cade în capcana acestui sistem. Călin Popescu Tăriceanu are dreptate. România rămâne izolată canibalizându-și liderii politici. Lucrurile nu se vor opri în curând. E și o lipsă de inteligență a liderilor. În afară de Călin Popescu Tăriceanu nu se implică nimeni”, a spus Năstase la România TV.

Năstase îi critică și pe cei de la PSD pentru că nu și-au asumat un ministru politic la Justiție. „Un Guvern are datoria să își construiască și politica pe Justiție nu să transfere această sarcină unei persoane, să o externalizeze unui ministru”, a mai spus fostul premier.
 
Conform unor surse din coaliție, citate de Știri pe surse, Liviu Dragnea va fi șeful comisiei care va ancheta dacă a fost sau nu fraudă la alegerile prezidențiale din 2009.