ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Profesorul Adrian Papahagi a numit România „glod ancestral numit și Grădina Maicii Domnului” într-o postare publicată pe o rețea de socializare.
 
Acesta s-a dezlănțuit la adresa celor care nu susțin actuala conducere a Direcției Naționale Anticorupție, numindu-i „săraci și proști”.

Recent, fostul coleg al Elenei Udrea în PMP spunea că-și dorește „cu ardoare” înființarea Statelor Unite ale Europei.

 
Iată comentariul celui pe care Mitropolia Moldovei și Bucovinei l-a invitat să vorbească, la Iași, despre „ Persoană, Biserică și națiune”, în cadrul simpozionului dedicat părintelui Stăniloae:

„Vă dați credincioși, dar credeți că Hristos e indisociabil de național-socialismul securist? Nu simțiți, așa, nicio contradicție între Cenaclul Flacăra+Antena 3+Dan Puric+Tudorel Toader și Iisus Hristos? În iconografia voastră interioară, Firea e Magdalena și Kövesi curva Babilonului?

Proști mai sunteți!

V-ați luat smartphones și computere concepute de americani, doar ca să înjurați de dimineață până seara America. Credeți că, dacă "putredul Occident", cu "coloniștii" și corporatiștii lui, se duce naibii și rămâneți doar cu frățânele kaghebist, veți zburda voioși și prosperi, îmbrăcați în ie și ițari, printre berze, viezuri și mânji, prin glodul ancestral numit și Grădina Maicii Domnului?

Așa credeți voi, că sunteți săraci și proști din vina americanilor și a europenilor, nu a cizmei comuniste și a hoților securiști, pe care Antena 3 vă învață să-i iubiți ca pe Teo-Ana-Luca-Dej?

Atâta vă duce capul, să suspinați pentru prigoana mielușeilor Mazăre, Ghiță, Voiculescu, Udrea, Dragnea și să înjurați singura instituție care îi mai poate opri?

Îi pot înțelege pe băieții fără meserie, care au de crescut mulți copii și trebuie să mănânce o pâine kaghebistă sau securistă, dar voi, ceilalți, ce scuze aveți să fiți mari iubitori de securiști, să îi lăudați pe cei care au prigonit Biserica în comunism și o instrumentalizează securist astăzi, în timp ce-i înjurați pe cei care v-au scăpat de comunism și v-au permis să vă botezați la lumina zilei, nu pe ascuns?

Ce e stricat în creierul vostru, de ați ajuns să vă adorați călăii și să credeți că tartorii corupției au menirea sfântă de a elibera țărișoara de "jugul occidental"? ”